teamuitje

Het leukste teamuitje of bedrijfsuitje deze winter; met je hele team skiën én apres-skiën bij Skibaan Leusden in Utrecht op het terrein van Four Seasons in Leusden

Teamuitje Bedrijfsuitje Skiën Leusden Utrecht Outdoor Skibaan

leukste teamuitje IN DE winter

Stap deze winter met je team- of bedrijfsuitje in de sfeer van een echt wintersport dorp met skibaan, skihutten en après-ski bar. Je vindt de outdoor skibaan in Leusden, in de provincie Utrecht. Je hebt de skipiste helemaal voor jezelf en je kunt skilessen boeken of vrij skiën met je team. Ondertussen gaat de Big Green Egg aan en draait de DJ alvast wat plaatjes. Klaar met skiën? Dan gaat het los in de après-ski bar!

WEER OF GEEN WEER

Het mooie aan onze skipiste is dat het niet uitmaakt of het regent of niet; de baan heeft juist vocht nodig om optimaal te functioneren. Dus laat je niet afschrikken door het weer, skiën kan bij ons (bijna) altijd! Après-skiën kan sowieso, zowel buiten als binnen.

Bedrijfsuitjes Teamuitjes Winter Skibaan Utrecht Leusden
Bedrijfsuitjes Teamuitjes Winter Skiën Utrecht Leusden

MATERIAALHUUR

Huur van ski’s, schoenen en skihelm is inbegrepen. Het is niet toegestaan om je eigen ski’s mee te nemen in verband met de structuur van de rollerbaan. Je eigen skischoenen en -helm meenemen mag wel. Klik hier voor alle informatie over de baan, kleding en materiaalverhuur.

Bedrijfsuitjes Teamuitjes Winter skiën après-ski Utrecht Leusden

TEAMUITJE BOEKEN

Het leukste bedrijfsuitje deze winter boek je direct bij Evenementenlocatie Four Seasons.