Skiles

Als voorbereiding op je wintersport of voor het leren van nieuwe skills; de skilessen bij Skibaan Leusden zijn voor iedereen, van elke leeftijd

DE LESSEN

Skiles wordt gegeven in groepsverband van maximaal 4 personen per uur. Iedere 15 minuten krijgen 2 personen tegelijk les terwijl de andere 2 personen de lessen vanaf de zijkant van de baan volgen. Liever de baan en de leraar helemaal voor jezelf? Boek dan een privéles, dat kan voor 30 of 60 minuten.

WEER OF GEEN WEER

Het mooie aan onze outdoor skibaan is dat het niet uitmaakt of het regent of niet; de baan heeft juist vocht nodig om optimaal te functioneren. Dus laat je niet afschrikken door het weer, skiën kan bij ons (bijna) altijd!

Prijzen skiles

€29,50 per persoon / per uur
Je krijgt les in een groep van maximaal 4 personen.

Privéles €59 / per half uur
Privéles €118 / per uur

MATERIAALHUUR

Huur van ski’s, schoenen en skihelm is inbegrepen. Het is niet toegestaan om je eigen ski’s mee te nemen in verband met de structuur van de rollerbaan. Ook de huur van schoenen is inbegrepen maar eigen skischoenen mag uiteraard wel. Klik hier voor alle informatie over de baan, kleding en materiaalverhuur. Heb je vragen? Neem dan even contact op.

ALLE LEEFTIJDEN

Bij outdoor Skibaan Leusden is iedereen welkom voor skilessen, van jong tot oud. Onder leiding van onze gecertificeerde en ervaren ski-instructeurs leer je veilig skiën met zo min mogelijk risico op blessures.

Locatie

Je vindt de Skibaan in Leusden, vlakbij Amersfoort, in de provincie Utrecht. Parkeren is altijd gratis!

Prijzen skiles

€29,50 per persoon / per uur
Je krijgt les in een groep van maximaal 4 personen.

Privéles €59 / per half uur
Privéles €118 / per uur

de skileraren

Jasper

Ik ben Jasper, 27 jaar en enorm fan van de sneeuw; vanaf mijn 6e sta ik op ski’s. Op de Sportacademie heb ik de specialisatie Snowsport gevolgd en alle diploma’s behaald. Daarna heb ik ervaring opgedaan als skileraar in Kaprun, Oostenrijk. Ik gaf les aan onder meer de allerkleinsten maar gaf ook privélessen. Als ik niet aan het skiën ben sta ik voor de klas in het basisonderwijs.

Jarno

Ik ben Jarno, 22 jaar en ik heb een diepgewortelde passie voor skiën. Ik ski al bijna mijn hele leven en heb ervaring opgedaan als skileraar in Oostenrijk. Met die ervaring ga ik ervoor zorgen dat jij gecontroleerd, vol zelfvertrouwen, maar vooral met heel veel plezier de piste af kan tijdens je skivakantie deze winter.