Over de skibaan

 

HANDIGE INFORMATIE

outdoor skiën in utrecht

In de provincie Utrecht, vlakbij Amersfoort, vind je Skibaan Leusden; skiën voor jong en oud. Je kunt skilessen volgen in kleine groepen van maximaal 4 personen, een privéles boeken of je huurt de baan een uurtje om lekker vrij te skiën. Voor het allerleukste teamuitje of bedrijfsuitje deze winter zit je hier helemaal goed; skiën plus après-skiën met je hele team! En ook handig; parkeren kan gratis voor de deur. Let op; we geven geen snowboardlessen.

Hoe werkt de outdoor skibaan

Hoe de outdoor skibaan werkt: Je skiet op een witte rollerbaan die onder je door beweegt zodat je afdaalt. Je hoeft niet bang te zijn dat je valt, de skibaan is stevig maar toch lekker zacht. Je kunt afdalingen maken, bochten oefenen en de snelheid van de baan kan worden aangepast aan je niveau; ook kleine kinderen kunnen dus veilig oefenen. Mocht er toch iets misgaan dan kan de baan elk moment worden stilgezet.

WEER OF GEEN WEER

De outdoor skibaan is niet overdekt maar het mooie is dat het niet uitmaakt of het regent of niet; de baan heeft juist vocht nodig om optimaal te functioneren. Dus laat je niet afschrikken door het weer, skiën kan bij ons (bijna) altijd! Boek je de skibaan voor een teamuitje of bedrijfsuitje dan hoef je je ook geen zorgen te maken; après-skiën kan binnen en buiten.

materiaalhuur

Verhuur van ski’s, helm en schoenen is inbegrepen, het is niet toegestaan om je eigen ski’s mee te nemen op de rollerbaan, dat heeft te maken met de structuur van de baan. Je eigen skischoenen mag je uiteraard wel gebruiken, maar kun je ook kosteloos bij ons huren. Hetzelfde geldt voor skihelmen, die kun je meenemen maar ook kosteloos huren.

SkiKleding

Skikleding zit natuurlijk het meest comfortabel maar lekker zittende sportkleding mag ook. Geen spijkerbroeken. Handschoenen zijn verplicht!

De skibaan huren voor een teamuitje mét après ski? Klik hier voor meer informatie en boekingen

Informatie skibaan Leusden Utrecht
Informatie Outdoor Skibaan Leusden Utrecht
Handige informatie outdoor Skibaan Leusden Utrecht
Outdoor skibaan Leusden - Skiles - Snowboardles - Bedrijfsuitjes Utrecht
Outdoor-Skibaan-Leusden-Utrecht-Skiles-Snowboardles
Leukste bedrijfsuitje winter december skibaan-leusden5.jpg

Locatie

Je vindt ons hier: